4. § Díjszabás

A DEKOVICS és FRANK Ügyvédi Iroda a jogi szolgáltatások széles skáláját biztosítja magánszemélyek és vállalkozások részére. Irodánk kiemelten foglalkozik magánszemélyek, vállalkozások (elsődlegesen hitelintézetek) követeléskezelésével, szakterületei közé tartozik továbbá a cégjog, az ingatlanjog, a biztosítási jog valamint a közbeszerzés.
Irodánk különösen nagy hangsúlyt fektet az Ügyfelek tárgyilagos tájékoztatására a jogi lehetőségeket illetően, ennek megfelelően nyújt segítséget a leghatékonyabb jogi eszközök kiválasztásában, vállalva az idő-, és pénztakarékos megoldások érdemi és adminisztratív lebonyolítását.

Irodánkban két ügyvéd munkáját jelenleg nyolc munkatárs segíti, köztük ügyvédjelöltek, jogi asszisztensek és adminisztrátorok. Az iroda tagjainak és munkatársainak szakmai tapasztalata, felkészültsége garancia a minőségi jogi szolgáltatásra. Az Iroda tagjai és munkatársai angol nyelvtudással rendelkeznek.

1056 Budapest, Március 15. tér 1. III. emelet | Telefon: 235-3080 | Fax: 266-5299 | E-mail: frank.noemi@dekovics-frank.hu; dekovics.zsofia@dekovics-frank.hu

..:: WEBSECTOR ::..